malleus logo
KUTAK ZA KORISNIKE
Prijava | Registracija | Zašto se registrirati?
| Podrška

Razvoj aplikacijaPredstavljamo zanimljivije projekte ili njihove segmente u smislu korištenja informatičke tehnologije ili rješavanja poslovnog problema. Obuhvaćene su kompetencije i projekti iz angažmana prije pokretanja MALLEUSa, za većinu je zadržano održavanje i daljnji razvoj po outsourcing modelu.  Neki stariji sustavi više nisu u upotrebi ili su zamijenjeni novijim inačicama, no lijepo se podsjetiti uređivanja tekstualnih datoteka u vi editoru i 4GL programiranja na Linuxu.
lakiCRM
 
lakiCRM
 
Razvoj aplikacija
 
Galerija web projekata
Tražite programsku podršku Vašem poslovanju? Pošaljite nam upit, naše gotove platforme omogućuju nam brže vrijeme izrade uz niže troškove.

Sustav izbornika za pokretanje DOS programa, pisan u C-u

Poslovni zahtjev

Konfigurabilan sustav izbornika za pokretanje programskih modula iz jedinstvenog sučelja. Ciljana platforma je DOS, koristili su se programi starijeg datuma, pisani u Clipperu, temeljeni na dbf bazama podataka.Konfiguraciju izbornika se preuzima iz tekstualne datoteke u kojoj je zadana hijerarhija izbornika i aplikacija koju je potretno pokrenuti.

Program je napisan u programskom jeziku C, podržana je proizvoljna dubina sustava izbornika, jedino ograničenje je količina slobodne radne memorije. Kad se dosegne rub prozora, nova razina izbornika otvara se prema drugoj strani, s lijeva na desno i obrnuto.

© MALLEUS d.o.o. 2006-2018
Powered by lakiCMS

Valid XHTML 1.0 Transitional
Facebook